Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Helyi squash-bajnokság indult

Helyi squash-bajnokság indult Sport

Két fordulón van túl a sepsiszentgyörgyi squash-bajnokság, amelyet 12 fordulósra tervezett az ötletgazda Bara Hunor. A havi rendszerességgel megrendezett bajnokság célja, hogy összekovácsolja a helyi fallabda-közösséget, és biztosítson egy versenykeretet, ahol a helyi játékosok összemérhetik tudásukat.

Hirdetés
Hirdetés

A benevezett játékosok minden fordulóban pontokat tudnak szerezni az elért eredményeik alapján, és így tudnak a ranglistán felfelé haladni. Egy játékosnak nem kötelező részt venni mind a 12 fordulóban, a ranglistán csak az öt legjobb eredménye alapján elért pontokat veszik figyelembe, így bárki bármikor csatlakozhat a bajnoksághoz, felnőtt és gyerek kategóriában. Mindkét kategóriában 3-ból 2 nyert szettig megy a játék, és minden játékosnak garantált a 3 ellenfél / forduló. Minden fordulóban a benevezők között kisorsolnak egy Eye squashütőt. Több információt a 0742.500.016-os telefonszámon kaphatnak.

Az első forduló legjobbjai (2019.09.21.), felnőttek: 1. Farkas Ambrus Mihai, 2. Györkovács János, 3. hely Váncsa Előd; gyerekek: 1. Dávid Márk, 2. Szén Tamás, 3. Dávid Lajos.

A 2. forduló legjobbjai (2019.10.06.): felnőttek: 1. Szén Tamás, 2. Dávid Márk, 3. Váncsa Előd; gyerekek: 1. Dávid Márk, 2. Dávid Lajos, 3. Pál Regő.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük