Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hazai pályán bizonyítottak

Hazai pályán bizonyítottak Sport

Szombaton és vasárnap a Sugásfürdő felé vezető út mentén található motokrosszpályán találkoztak a sportág hazai legjobbjai, hogy az országos bajnokság utolsó előtti, hatodik futamán bizonyítsanak. A háromszéki motorosok maximálisan kihasználták a hazai pálya előnyét, Tompa Krisztián és Ördög Zoltán is az élen végzett, de az MX2 Amatőr kategóriában Blága Botond Levente is futamgyőzelmet ünnepelhetett.

Hirdetés
Hirdetés

A Sugás Motors Klub szervezte erőpróbán tizenkét géposztályban mintegy száz versenyző mérte össze erejét a remekül előkészített, 16 ugratót magába foglaló 1651 méter hosszú pályán.

A Bukaresti Steauának MX2-ben versenyző sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián magabiztosan utasította maga mögé a mezőnyt a szentgyörgyi futam mindkét versenyén, ennek köszönhetőn 44 ponttal vezeti a géposztály pontversenyét. A szintén fővárosi Top Cross TCS színeiben induló ozsdolai Ördög Zoltán az MX2 Junior kategóriában aratott sima győzelmeket. Az amatőrök MX2-es géposztályában kettős megyeszékhelyi diadal született: Blága Botond Levente az első, míg Mocan Zakariás a harmadik helyen zárt.

Fotó: Facebook / Tompa Krisztian

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük