Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hazai jégen az Ágyúsok

Hazai jégen az Ágyúsok Sport

Az idény során először látogat Kézdivásárhelyre a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, amely ma este fél héttől a Háromszéki Ágyúsok vendégeként lép jégre a Deme László Műjégpályán.

Hirdetés
Hirdetés

A két együttes november 11-én és 12-én már farkasszemet nézett egymással Csíkszeredában, és megosztoztak a győzelmeken: az Ágyúsok 3–1-es sikert arattak az első meccsen, míg a címvédő Sportklub 6–1-re nyert a másodikon. A háromszékiek ezt követően két vereséget könyveltek el a Brassói Corona vendégeként (3–2, 4–1). A Sportklub vasárnap este könnyedén, 10–2-re verte Galacot, hétfőn este viszont csak a ráadásban szerzett aranygóllal tudta legyőzni 8–7-re a Duna-partiakat, a sok megszakítással és kiállítással tarkított mérkőzésen. Az Ágyúsok a ma esti meccs után nem sokat pihennek, szombaton és vasárnap a Sportult látják vendégül.

A román jégkorong-bajnokság heti programja: ma 18.30-tól Háromszéki Ágyúsok–Csíkszeredai Sportklub és Gyergyói HK–Bukaresti Steaua. Pénteken 18.30-tól Steaua–Sapientia U23. Szombaton 18.30-tól Steaua–Sapientia és Ágyúsok–Sportul Studențesc. Vasárnap 18.30-tól Ágyúsok–Sportul.

Fotó: Háromszéki Ágyúsok

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük