Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hazai győzelem az újonc ellen

Hazai győzelem az újonc ellen Sport

Idénybeli második győzelmét aratta a Sepsi OSK másodcsapata, amely szombaton a sereghajtó Zernesti Olimpic együttesét felülmúlva gyűjtötte be a három pontot. A pontvadászat 7. fordulója csúfos vereséggel zárult a KSE számára, amely Barcarozsnyón szaladt bele egy 5–0-s zakóba.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi OSK II. – Zernest mérkőzésen Valentin Suciu csapata először a 30. percben veszélyeztetett, ekkor Vura Ottó senkitől sem zavartatva fölé lőtt, az első félidő ráadásában azonban már nem hibázott a fiatal támadó, Denis Rența szöglete után fejelt a bal felsőbe, megszerezve a vezetést (1–0).

Szünet után megélénkült a sepsiszentgyörgyiek játéka, és ez az eredményjelzőn is megmutatkozott, az 51. percben a tizenhatos területre betörő Sergiu Șerban laposan a jobb alsóba továbbított (2–0). A folytatásban is a Sepsi OSK II. akarata érvényesült, ám Filip Ilie csúsztatását Mihók Levente megfogta, majd Rența remek helyzetből kevéssel mellé lőtt. A kihagyott lehetőségek megbosszulták magukat, ugyanis a 60. percben Grideanu szépített (2–1). Nem hagyta magát az OSK, a hosszabbításban Máthis Mátyás beadását Gyulai gurította a hálóba (3–1), bebiztosítva ezzel a piros-fehér mezesek idei második győzelmét. Az OSK II. ezzel előlépett a rangsor 6. helyére, és készülhet a Blejoi elleni hazai rangadóra.

  1. Liga, 5. csoport, 7. forduló: Sepsi OSK II.–Zernesti Olimpic 3–1 (1–0).

Sepsiszentgyörgy, városi stadion. Vezette: Mihai Safta (Iordăcheanu). Sepsi OSK II.: Gedő – Bende (Popa, 62.), Cîrstean, Dobozi, Mitu (Răducioiu, 86.), Grigore, Rența, Ilie (Gyulai, 62.), Nistor (Uja, 86.), Șerban (Máthis, 89.), Vura. Edző: Valentin Suciu. Zernyest: Mihók – Dobre, Caldarea, Albu, Mielușoiu, Berloiu (Botea, 76.), Necula, Grideanu, Afrasinei (Nicodim, 59.), Muscalu (Kovács, 59.), Mariean (Lazăr, 86.). Edző: Mihai Stere. Gólszerzők: Vura (45+1.), Şerban (51.), Gyulai (90+4.), illetve Grideanu (60.).

A több alapjátékosát nélkülöző KSE Barcarozsnyóra látogatott a szombati játéknapon, ez viszont most túl nagy falatnak bizonyult a felforgatott játékoskeretnek. A kézdi gárda az első félidőben még jól állta a sarat, helyzeteket is kidolgozott, azonban a második játékrészben a koncentráltabb és támadóbb hadrendre váltó hazaiak lefocizták őket, összesen öt alkalommal vették be a 16 éves Ferencz Gergő kapuját. A 9. helyen álló KSE negyedik vereségét szenvedte el, szombaton a Brassói SR-t fogadják.

Végeredmény: Barcarozsnyó – KSE 5–0 (1–0), gsz.: Boția (38.), Drugă (46. – 11-esből, 66.), Roșu (68.), Turcu (86.).

Fotó: Sepsi OSK / Máté Bence

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük