Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hazai búcsú rangadóval

Hazai búcsú rangadóval Sport

Utoljára lép pályára az idei esztendőben a Sepsi OSK labdarúgócsapata, Cristiano Bergodi legénysége hazai környezetben a FCSB együttesét fogadja vasárnap este az 1. Liga 21. fordulójában.

Hirdetés
Hirdetés

Mint ismeretes, a Sepsi OSK szerdán kora este 1–1-re végzett Pitești-en az FC Argeș együttesével, ez volt a sepsiszentgyörgyi alakulat tizedik döntetlenje az alapszakaszban, ami azt jelenti, hogy eddig lejátszott bajnoki meccseinek felén osztozott a pontokon. Ezzel továbbra is a tizedik helyen áll a piros-fehér mezes alakulat, hat pontra a felsőháztól. Vasárnapi ellenlábasa viszont győzelemmel hangolt az összecsapásra, az FCSB a hosszabbításban húzta be 3–1-re a Rapid elleni szerdai fővárosi derbit.

A fővárosi és a székelyföldi csapat eddig tizenháromszor találkozott az első osztályban, két OSK-győzelem mellett az FCSB hatszor bizonyult jobbnak. Öt alkalommal zárult pontosztozkodással kettejük összecsapása, legutóbb a 6. fordulóbeli odavágón. A Nemzeti Arénában 1–1-es állásnál Bogdan Mitrea nem tudta gólra váltani a jogosan megítélt tizenegyest, így a háromszékieknek be kellett érniük egy ponttal.

A 21. forduló műsora: ma 20.30-tól Voluntari–Aradi UTA; szombaton 18 órától Medgyesi Gázmetán–Universitatea Craiova, 20.30-tól FC Rapid–FC Botoșani; vasárnap 13.30-tól Academica Clinceni–Chindia Târgoviște, 16 órától Kolozsvári CFR–FC Argeș, 20.30-tól Sepsi OSK–FCSB; hétfőn 17.30-tól FC U Craiova–Mioveni, 20.30-tól Dinamo–Farul.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük