Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Háromszor KO-val nyertek

Háromszor KO-val nyertek Sport

A háromszéki Székely Kobrák is szorítóba léptek a hétvégén, Csíkszeredában lebonyolított bokszgálán, ahol zernyesti, brassói, gyergyószentmiklósi, csíkszeredai és székelyudvarhelyi ellenfelekkel küzdöttek meg, sikeresen.

A Spartan-kupára a Székely Kobrák SK 10 sportolója nevezett be, akik két döntetlen és egy vereség mellett hat győzelmet zsebeltek be, ebből hármat kiütéssel nyertek Pap Ferenc tanítványai. Mezei Gabriella ellenfél hiányában nem tudott ringbe lépni, mivel nem akadt olyan, aki kiállt volna ellene.

A Székely Kobrák eredményei: Váncsa Márk és Szabó Schuller Kinga döntetlenre végzett, Balázs Levente, Tima Norbert és Nagy Zsolt pontozással győzött, míg Baconi Botond, Nagy Botond Csongor és Szabó Zsombor kiütéssel küldte padlóra ellenfelét. Zölde Ottó pontozással maradt alul élete első bokszmeccsén.

A december 23-ra tervezett sepsiszentgyörgyi gála elmaradt, majd jövő februárban, esetleg március elején bonyolítják le. Ellenben Mezei Gabriella december 29-én, Budapesten vív magyar bajnoki címmeccset, a kovásznai ökölvívó kihívóként mérkőzik meg Kiss Edinával. Pap Ferenc edző köszöni a Zhang-családnak az egész éves támogatást, valamint a kovásznai Kőrösi Csoma Sándor Líceumnak és Becsek Éva igazgatónőnek, illetve Thiesz János volt polgármesternek a mindenkori segítséget.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük