Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Háromszékiek a döntőért

Háromszékiek a döntőért Sport

Február 15-én és 16-án sorozatban negyedszer is Sepsiszentgyörgy ad otthont a női kosárlabda Román-kupa négyes döntőjének. Idén először két háromszéki együttesnek szurkolhatunk, a négyszeres kupagyőztes Sepsi–SIC mellett a fennállása során először idáig eljutó KSE-nek.

A Román Kosárlabda-szövetség pénteki döntése értelmében a női kosárlabda Román-kupa négyes döntőjét február 15–16-án a Sepsi Arénában rendezik. A négyes döntő helyszínének megjelölése után kisorsolták az elődöntők párosításait, itt elkerülte egymást a Sepsi–SIC és a Kézdivásárhelyi SE, így kis szerencsével akár a háromszéki döntő is összejöhet. Az elődöntőben a Sepsi–SIC-nek a Bukaresti Agronomia lesz az ellenfele, míg a Kézdivásárhelyi SE az FCC Baschet Arad csapatával küzd meg a döntőbe jutásért.

Hirdetés
Hirdetés

Mint ismeretes, mindkét csapatunk kettős győzelemmel jutott a kupakiírás négyes döntőjébe, a Sepsi–SIC a tavalyi ezüstérmes Szatmárnémeti VSK ellen gálázott, míg a kézdivásárhelyiek a negyeddöntő legnagyobb meglepetését szolgáltatva Kolozsvárt búcsúztatta.

Női kosárlabda Román-kupa, Final Four, Sepsi Aréna, február 15–16.: Aradi FCC Baschet–Kézdivásárhelyi SE, Bukaresti Agronomia–Sepsi–SIC.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük