Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Háromszéki motoros sikerek

Háromszéki motoros sikerek Sport

A sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián első, az ozsdolai Ördög Zoltán, illetve a házigazda Sugás Motoros Klub színeiben versenyző segesvári Szőke-Erőss Márk pedig a második helyen zárta a román motokrossz-bajnokság negyedik, utolsóelőtti fordulóját, amelynek a Sugásfürdő felé vezető út melletti pálya adott otthont.

Hirdetés
Hirdetés

A román motokrosszbajnokság sepsiszentgyörgyi fordulójának rajtjánál az ország kilencven legjobb motorosa sorakozott fel. A versenyre kilátogatók volt, akinek szurkoljanak, ugyanis a mezőnyben ott volt a Bukaresti Steauának versenyző Tompa Krisztián (MX2), a fővárosi Top Cross TCS színeit képviselő Ördög Zoltán (MX2 Junior), illetve a házigazda Sugás Motoros Klub versenyzője, Szőke-Erőss Márk (65 cm³).

Szőke-Erőss Márk mindkét futamot a második helyen fejezte be, így összesítésben is a második lett a hazai versenyének számító megmérettetésen. Az MX2 Junior kategóriában Ördög Zoltán nagyot küzdött csapattársával, Erőss Koppánnyal és osztozkodtak is a futamgyőzelmen, ozsdolai motorosunk végül második lett Sepsiszentgyörgyön. Az MX2-es géposztályban Tompa Krisztián maximálisan kihasználta a hazai pálya előnyét, kettős diadalának köszönhetően már csak egy győzelemre van az újabb bajnoki címtől.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük