Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Háromszázan énekelték a himnuszt

Háromszázan énekelték a himnuszt Sport

Az Iskola másként hét egyik csúcsélményét jelentette három OSK-s labdarúgó látogatása a Váradi József-iskolába. Hadnagy Attila, Ibrahima Tandia és Fejér Béla példásan készültek e találkozóra, éppúgy, mint a váradis gyerekek.

Hirdetés
Hirdetés

OSK-s labdarúgókat már tavaly is vendégül láttak az Iskola másként hét keretében a tanintézményben, az utólagos közvélemény-kutatás szerint ez volt az egyik legnépszerűbb rendezvény. Ezért döntöttek úgy, hogy idén is meghívják az ünnepelt sztárokat – mondta lapunknak Péter Kinga tanítónő, a találkozó főszervezője.

A gyerekek már jó előre megírták kérdéseiket, amelyek között kényesebbek is szerepeltek, a meghívottak pedig mindenre válaszoltak: Hadnagy arra, mi lesz, ha abbahagyja az aktív játékosi pályát, Tandia arra, miért választotta ezt a csapatot, akar-e sokáig itt játszani. Éértékelte, hogy az iskola aligazatónője franciául kérdezte, így alkalma volt anyanyelvén nyilatkozni – először, mióta Szentgyörgyre költözött.

Közel 300 gyermek énekelte el tiszteletükre az OSK-himnuszt. A találkozó legfontosabb üzenetét Hadnagy fogalmazta meg, aki korábban maga is a Váradiba járt: az I. ligában játszani mindenki számára elérhető, kemény, kitartó munka árán.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások