Felhívás!

Háromgólos zakó

Háromgólos zakó Sport

A rangsor második helyén álló Ceahlăul Piatra Neamţ otthonában szenvedett háromgólos vereséget a KSE labdarúgócsapata a harmadosztályos pontvadászat 14. körében. Még egy forduló van hátra idénre, november 30-án a sereghajtó Paşcani látogat Kézdivásárhelyre.

A papírformának megfelelően hajtott fejet a jó formában futballozó Ceahlăul otthonában a KSE, védelembeli figyelmetlenségek pecsételték meg a céhes városiak sorsát. Az első két gólt rögzített helyzetből kapták, majd hiába igyekeztek kontrából megfogni az ellenfelet, a befejezésbe rendre hiba csúszott, gyenge napot fogtak ki a kézdivásárhelyi csatárok. A kegyelemdöfés a legvégén érkezett, vereségükkel a mieink visszacsúsztak a 13. pozícióba.

„Több játékosunk ebben az évben már nem tud pályára lépni, így igen szűk a keretünk, kevés a variációs lehetőség. Akik viszont hadra foghatók, mindent meg fognak tenni azért, hogy megnyerjük az idei utolsó meccsünket, majd a téli szünetben átszervezzük a csapatot, nincs szükségünk olyanokra, akik csak ímmel-ámmal végzik a dolgukat” – közölte Gazda József játékos-edző.

Labdarúgó III. liga, 1. csoport, 14. forduló: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ – Kézdivásárhelyi SE 3–0, gólszerzők: Vasile Petra (43., 90), Fomba Bourama (56.). A KSE csapata a mérkőzésen: Bunduc – Gáll, Tankó, Damian, Cîrstian – Gazda (Bandi, 74.), Pakucs, Babei (Mojzi, 46.), Gajdó (Faragó, 88.) – Orosz (Fozocoș, 55.), Popa.

További eredmények: Bákói Aerostar – Focşani 0–1, Botoşani 2 – Ştiinţa Miroslava 0–2, Ozana Târgu Neamţ – Oţelul Galaţi 3–2, Paşcani – Sporting Lieşti 0–10, Universitatea Dunărea de Jos Galaţi – Bucovina Rădăuţi 0–2, Foresta Suceava – Şomuz Fălticeni 4–1, Huşana Huşi – CSM Bacău 3–1.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. november 25., 14:49
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Nem értem, a bajnokság előtt azt mondta Gazda úr, hogy ilyen jó játékos állománya rég nem volt a KSE-nek, most meg, hogy szűk a keret. Ezt a játékoskeretet Ön alakitotta ki minden szempontból. Egyáltalán nem elfogadható, hogy mindenért csak a játékosok a hibásak, a játékosok úgy játszanak ahogy edzenek(edzik őket) és ha nincs fegyelem a keretbe azért sem csak a játékosok a hibásak. Sok a sérült? Ez a kétfrontos játéknak is az eredménye, mert nem mindegy, hogy a szervezet mennyi idő alatt és hogyan regenerálódik.