Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Háromgólos hátrányból állt fel a KSE

Fordulatos mérkőzésen győzedelmeskedett a KSE Futsal kedden, Korondon, a teremlabdarúgó II. liga nyitányán. A 2. csoportba sorolt kézdivásárhelyiek az újonc Korondi Junior vendégeként háromgólos hátrányból álltak fel és nyertek 9–7 arányban.

Hirdetés
Hirdetés

Az elmúlt hétvégén elkezdődött a másodosztályos teremlabdarúgó-bajnokság, a KSE Futsal azonban csak kedden lépett pályára. Népes mezőny vágott neki a pontvadászatnak, a megnövekedett létszám miatt két csoportban zajlanak a küzdelmek. A december 8-án záruló alapszakaszt követően a rájátszásban a két csoport első három helyezettje mérkőzik meg egymással, szintén oda-vissza alapon.

A Farkas – Gazda, Gáll, Gajdó, Păun (cserék: Cîrstian, Barbócz, Mojzi, Bandi, Pakucs) összeállítású céhes városiak jól kezdték a találkozót, Nicolae Păun révén hamar vezetést szereztek (0–1). Egy kapushiba után a házigazdák csakhamar kiegyenlítettek (1–1), de a KSE nem hagyta magát, Gazda, Păun és Pakucs is betalált (1–4). Szünet előtt szépített Korond, így 2–4-ről rajtolt a második játékrész. A kézdiek bent ragadtak az öltözőben, mivel másfél perc leforgása alatt nem kevesebb, mint három gólt kaszíroztak, Korond 5–4-nél átvette a vezetést, majd újabb két alkalommal kihasználta a vendégvédelem megingásait (7–4).

A mérkőzés utolsó öt percében magára talált a vészkapusos taktikára váltó KSE Futsal, Păun két, Barbócz egy góljával pedig kiegyenlített (7–7). A végjáték is tartogatott izgalmakat, a hazai kapust kiállították, az emberelőnyhöz jutott kézdiek Cîrstian révén átvették a vezetést (7–8), majd Gáll értékesítette a csapathibák miatt befújt tíz méterest, beállítva a 7–9-es végeredményt.

A csoport további eredményei: Gyergyóremetei Kereszthegy–Marosvásárhelyi VSK 9–7, Dévai West–Gyergyószentmiklósi Inter 18–0.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük