Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Három szentgyörgyi játékos a keretben

Három szentgyörgyi játékos a keretben Sport

A Sepsi-SIC három játékosát hívták be a felnőtt női kosárlabda-válogatottba, amely novemberben két Európa-bajnoki selejtezőt játszik. A júliusban kinevezett török Ayhan Avci Annemarie Gödri-Părău, Demeter Nóra és Orbán Nicolett játéktudására számít a következő havi tétmeccseken.

Hirdetés
Hirdetés

Románia a 2021-es Európa-bajnoki selejtezősorozatban a D-csoportban szerepel az olasz, a cseh és a dán válogatottal egyetemben. November 14-én Temesváron fogadják Dániát, majd november 17-én Csehországba látogatnak. A kilenc csoportgyőztes és a legjobb öt csoportmásodik jut ki a 16 csapatos kontinensbajnokságra, amelyen a rendező franciák és a spanyolok automatikusan résztvevők.

A válogatottba behívott játékosok: Annemarie Gödri-Părău (Sepsi-SIC), Kilin Tünde (Kolozsvár U), Alina Podar (Szatmárnémeti VSK), Carla Popescu (Szatmár), Claudia Cuic (Galatasaray), Romina Filip (Brassói Olimpia), Gabriela Irimia (Târgoviște), Gabriela Mărginean (Cukurova Basketbol), Demeter Nóra (Sepsi-SIC), Alexandra Ghiță (Târgoviște), Orbán Nicolett (Sepsi-SIC), Elisabeth Pavel (Basket Costa x l’Unicef), Adina Stoiedin (Szatmár), Ashley Walker (Passalacqua Basket Ragusa).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük