Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hárman az OSK-tól

Hárman az OSK-tól Sport

Két játékos és az edző képviseli a Sepsi OSK-t a hétvégi forduló álomcsapatában, amelyet a Hivatásos Labdarúgó-liga (LPF) kedden tett közzé. A játéknap legjobbjai közé a kapus Niczuly Rolandot, a hátvéd Florin Ștefant, illetve Leontin Grozavu vezetőedzőt is beválasztották, köszönhetően a Dinamo otthonában aratott parádés győzelmüknek.

Mint ismeretes, a sepsiszentgyörgyi csapat vasárnap több mint egy félidőt emberhátrányban játszva nyert 3–1-re Bukarestben, az alsóházi rájátszás 5. fordulójában. A szenzációsan védő Niczuly Roland jóvátette első játékrész végi hibáját azzal, hogy kivédte a Tincu szabálytalankodása miatt befújt büntetőt, Florin Ștefan pedig megszerezte első bajnoki gólját a szezonban. A LPF szerint Leo Grozavu, „kiválóan készítette elő a mérkőzést, a játék közben pedig tökéletesen reagált az eseményekre”.

Hirdetés
Hirdetés

A forduló csapata: Niczuly Roland (Sepsi OSK) – Gabriel Matei (Academica Clinceni), Paulo Vinicius (Kolozsvári CFR), Răzvan Patriche (Clinceni), Florin Ștefan (Sepsi OSK) – Mihai Căpăţînă (Voluntari), Alexandru Cicâldău (Craiova), Vlad Achim (Viitorul) – Ciprian Deac (CFR), Elvir Koljic (Craiova), Gabriel Iancu (Viitorul). Edző: Leo Grozavu (Sepsi OSK).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük