Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Harmadszor is nyert az OSK

Harmadszor is nyert az OSK Sport

Remekel ausztriai edzőtáborában a Sepsi OSK labdarúgócsapata, amely a Ferencváros 3–0-s és a Legia Varsó 1–0-s legyőzése után a bolgár ezüstérmes CSZKA Szófiára számolt rá a hétfői felkészülési mérkőzésen.

Hirdetés
Hirdetés

Nem sokat teketóriázott a Sepsi OSK a CSZKA Szófia ellen, és már a meccs elején leszögezte az erőviszonyokat. Egy kapushiba után Matei már a 4. percben megszerezte a vezetést a háromszékieknek, majd három perc múlva Ninaj is beköszönt. A kezdeti lendület után a folytatásban már lassabban csordogált a játék, de a meccset kézben tartó szentgyörgyiek szünet előtt növelni tudták előnyüket, a Dinamotól érkezett Matei duplázott. A második félidőben a bolgárok próbálkoztak a szépítéssel, azonban nem tudták kicselezni a piros-fehérek védelmét, vagy túljárni Niczuly kapus eszén. A meccs végeredményét a Ștefănescu passzát értékesítő Golofca állította be.

„Jól sikerült mérkőzés volt, az eredmény nem lényeges, az a fontos, hogy nyertünk. Jól játszott a csapat, elégedett vagyok a játékosok teljesítményével, azok, akik ezúttal kevesebbet játszottak, csütörtökön több lehetőséget kapnak a németek ellen. Senki sem sérült meg, és ez is fontos szempont most, amikor edzés edzést követ. Elégedett voltam a csapatjátékkal, labdabirtoklásban, passzhatékonyságban jól teljesítettünk, pragmatikusan játszottunk, nem vállaltunk felesleges kockázatot” – értékelt Cristiano Bergodi vezetőedző, utalva a német másodosztályban szereplő Karlsruher SC elleni csütörtöki összecsapásra.

Labdarúgás, felkészülési mérkőzés: Sepsi OSK–CSZKA Szófia 4–0 (3–0). A Sepsi OSK kezdőcsapata: Niczuly – Mitrea, Dimitrov, Ninaj, Dumitrescu, Aganovic, Bărbuț, Matei, Păun, Gheorghe, Tudorie. Játszott még: Began – Bălașa, Ciobotariu, Ispas, Ștefănescu, Golofca, Rența, Damașcan, Bojic.

Gólszerzők: Matei (4., 43.), Ninaj (7.), Golofca (71.).

A gsp.ro hírportál értesülései szerint a Sepsi OSK újabb kiszemeltjei között van Jonathan Rodriguez is, a 32 éves védekező középpályás az élvonalból kiesett Dinamótól érkezne, ám a hírközlés időszakában konkrétum még nem volt az átigazolásról. Eközben egy másik idegenlégiós, a spanyol Eder González okozott döbbenetet a Sepsi OSK-nál, a 25 éves játékos ugyanis nem tért vissza a szabadságról, nem is közölte szándékait, noha Háromszéken szívesen meghosszabbították volna a szerződését.

A Román Labdarúgó-szövetség tájékoztatja a focikedvelőket, hogy megkezdődött az online jegyárusítás a romániai Szuperkupa döntőjére. A megadott két cím: bilete.frf.ro és bilete.ro. A belépőjegyek ára 25 és 50, a hely függvényében. A 14 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes. A bajnoki vagy kupamérkőzésekről ismert beléptetési szabályok érvényesek. A mérkőzésre július 9-én 20.30-tól kerül sor az aradi Neuman Ferenc stadionban. A Szuperkupáért az élvonalbeli bajnokság győztese, a Kolozsvári CFR és a Román-kupa győztese, a Sepsi OSK lép pályára.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük