Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Harmadszor is legyűrnék Kolozsvárt

Harmadszor is legyűrnék Kolozsvárt Sport

Kolozsvári kiszállás vár a Sepsi-SIC női kosárlabdacsapatára a hétvégén, a bajnoki címvédő szombaton 18.30-tól a Kolozsvári Egyetem vendége lesz a Horia Demian Sportcsarnokban, a kosárlabda Nemzeti Liga Piros csoportjának 3. fordulójában.

Hirdetés
Hirdetés

A nagy elánnal játszó zöld-fehérek ott folytatnák idén, ahol tavaly abbahagyták, a 2018-as év utolsó bajnokiján, december 30-án a vendég Konstancai Phoenix-szet fektették két vállra 82–60 arányban a középszakasz 2. fordulójában, míg a kincses városbeliek idénybeli első győzelmüknek örülhettek a Brassói Olimpiával szemben (80–74). A hibátlanul éllovas sepsiszentgyörgyiek számára várhatóan nem okoz majd gondot a sereghajtó kincses városbeliek legyőzése, a bajnokság első szakaszában mindkét alkalommal könnyed ujjgyakorlatnak bizonyult számukra az egyetemisták legyűrése, Kolozsváron 97–65-re, a Sepsi Arénában pedig 77–56-ra verték őket.

Hirdetés
Hirdetés

A Piros csoport 3. fordulójának további programja: Konstancai Phoenix – CSM Târgovişte, Szatmárnémeti VSK – Brassói Olimpia (mindkét mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik), az Aradi ICIM szabadnapos.

A Sárga csoportban a 2. forduló van terítéken, szombaton Nagyvárad – Alexandria mérkőzést rendeznek, hétfőn bonyolítják le a Rapid – Marosvásárhely találkozót. A Kézdivásárhelyi SE Agronomia Bukarest elleni összecsapását februárra halasztották, a céhes városiak idei első tétmeccsüket január 12-én vívják, a 3. fordulóban Nagyváradot fogadják.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük