Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Harmadik hely Kolozsváron

Harmadik hely Kolozsváron Sport

A KSE felnőtt tekecsapata a résztvevő öt alakulat közül az előkelő harmadik helyen végzett a hétvégén Kolozsváron lebonyolított Román-kupán.

Jól sikerült a kézdivásárhelyiek kincses városbeli szereplése, Várdó Olivér szakosztályvezető elégedetten nyilatkozott a játékosok eredményeiről, annál is inkább, mivel hárman újoncként tették próbára magukat a kupakiíráson. „Az volt a célunk, hogy ez a három játékos mielőbb belerázódjon az A-ligás mérkőzések hangulatába. Derekasan helytálltak, gratulálok az elért eredményekért” – fogalmazott Várdó Olivér.

Végeredmény: 1. Kolozsvári CFR 3757 ütött fával, 2. Marosvásárhelyi Electro 3313, 3. Kézdivásárhelyi SE 3201, 4. Szatmárnémeti VSK 3119, 5. Keresztúri Teke SK 3049.

A KSE játékosainak eredményei: Nagy László 554 ütött fa, Ciocan Flavio 544, Bögözi József 544, ifj. Kiss György 541, Dávid Attila 535, Bardócz Róbert 483. Versenyen kívül a két cserejátékos is megmutatta mit tud, gyakorlásképpen Orbán Csaba 508, míg Várdó Olivér 595 bábut döntött le.

– A csapatszellem nagyon jó, egymást bátorították a játékosok, és ez az eredményeken is meglátszik. Az edzések eredménye kezd megmutatkozni, de nem állunk le, hanem folytatjuk a felkészülést a következő versenyekre – fejtette ki a szakosztályvezető.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük