Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Harcban a döntőért

Harcban a döntőért Sport

A Sepsi ISK U18-as korosztályú lánycsapata Ploieşti-en mérkőzött az országos kosárlabda-bajnokság elődöntős szakaszának második teremtornáján, és továbbra is harcban áll a döntőbe jutásért.

A sepsiszentgyörgyiek két szoros meccsen a véghajrában maradtak alul a rangsor első két helyét elfoglaló együttesekkel szemben, viszont ez nem szegte kedvüket, a következő három meccsen hozták a kötelezőt.
– Büszke vagyok a lányokra, három meccsen is fantasztikus energiákat mozgósítottak, megértették, hogy mire van szükség a győzelemhez. Az utolsó, hazai csapat elleni meccsen 7 másodperccel a vége előtt fordítottuk meg az állást – értékelt edzőjük, Nemes Áron.
A Sepsi ISK eredményei: 47-46 Ploieşti-tel, 56-35 Nagyváraddal, 45-41 Nagyszebennel, 55-64 Kolozsvárral, 46-52 Bukaresttel. Az állás: 1. Kolozsvári Napoca 29 pont (14/1-es győzelmi mutató), 2. Bukaresti Olimpia 27 (12/3), 3. Sepsi ISK 21 (6/9), 4. Nagyszebeni ISK 21 (6/9), 5. Nagyvárad 17 (3/11), 6. Ploieşti-i ISK 17 (3/11). Az első három helyezett jut tovább a döntő tornára.
A Sepsi ISK kerete: Damokos Beatrix, Kanyó Bernadette, Ioachim Adrienn, Bitai Szidónia, Taranek Andrea, Kovács Kriszta, Márk Emőke, Jankó Edit, Nagy Hilda, Ráduly Noémi Anna, Damokos Zsófia. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük