Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hangolnak a magyarok

Hangolnak a magyarok Sport

Három mérkőzésre készül a magyar labdarúgó-válogatott, amelyre Marco Rossi szövetségi kapitány kinevezte a keretet. Kezdésként Izlandot fogadják jövő csütörtökön, majd két Nemzetek Ligája-találkozó következik.

Hirdetés
Hirdetés

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét, amelybe ismét meghívót kapott Kleinheisler László és Gyurcsó Ádám, de Lovrencsics Gergő is újra a válogatott rendelkezésére áll. Legutóbb Szoboszlai Dominik a koronavírus-járvány miatt nem tudott csatlakozni a válogatotthoz, de a támadó középpályás közölte a szakvezetővel, ha nem engedik el, „akkor gyalog jön”. Rossi csak reménykedni tud abban, hogy a pandémia nem okoz problémát ezúttal, de a helyzet napról napra változhat, azért van 24+3 játékos a keretben, hogy minden helyzetre fel legyenek készülve.

A magyarok jövő csütörtökön Izland csapatát fogadják az Európa-bajnoki pótselejtező döntőjében, a győztes kijut a részben hazai rendezésű, 2021-re halasztott kontinensviadalra. Ezt követően három, illetve hat nappal Szerbia és Törökország válogatottját látják vendégül a Nemzetek Ligája B divíziójának ötödik és hatodik fordulójában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük