Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hangolnak a magyarok

Hangolnak a magyarok Sport

Megkezdte a felkészülést az Európa-bajnokságra a magyar labdarúgó-válogatott. Ciprus és Írország ellen játszanak felkészülési meccset, majd az Eb-csoportkörben június 15-én a címvédő portugálokat, négy nappal később a világbajnok franciákat fogadják a Puskás Arénában, illetve június 23-án a németek vendégei lesznek Münchenben.

Hirdetés
Hirdetés

„Megkezdtük a felkészülést a magyar bajnokságban szereplő játékosokkal, a légiósok érkezésére pedig május 24-25-ig kell várnunk. A legfőbb feladatunk, hogy jó formában tartsuk a meghívott játékosokat, és reméljük, hogy jó állapotban, nyugodtan és magabiztosan érkezhetünk meg az Eb-re. Az önbizalom ugyanis nagyon fontos” – nyilatkozta Marco Rossi szövetségi kapitány.

Az olasz mester elárulta, a napokban folyamatosan kapcsolatban állt Szoboszlai Dominikkal, aki decemberi Lipcsébe igazolása óta sérülés miatt nem lépett pályára. „Ő is és mi is magabiztosak vagyunk. Reméljük, hogy nyolc-kilenc napot velünk tud készülni a keretszűkítése előtt. Ha ez így lesz, akkor természetesen bekerül a végső keretbe” – nyilatkozta.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük