Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hadnagy zakóra cseréli a mezt

Hadnagy zakóra cseréli a mezt Sport

Megörvendeztette a háromszéki focibarátokat Diószegi László tegnapi bejelentésével, a Sepsi OSK tulajdonosa rendkívüli sajtótájékoztatón mutatta be a klub új ügyvezető igazgatóját: Hadnagy Attilát. A 38 éves futballista Csinta Samut váltja az OSK élén, és ígérete szerint a pályán szerzett tudását, valamint a tőle megszokott komolyságot és ambíciót teszi a klub szolgálatába, annak érdekében, hogy folyatódjon a piros-fehérek sikertörténete.

Hirdetés
Hirdetés

Diószegi László közlése szerint személyes okok miatt, kölcsönös megegyezéssel bontottak szerződést a korábbi ügyvezetővel, helyére pedig a sepsiszentgyörgyi labdarúgás legendás alakját, Hadnagy Attilát nevezték ki, meghatározatlan időre.

„Mától Hadnagy Attila a Sepsi OSK új ügyvezető igazgatója. Teljes körű döntési joggal rendelkezik, és úgy gondolom, az ő szakmai tudásával, tapasztalatával és tisztességével nagyon sokat tudunk elérni. Köszönjük Csinta Samu úrnak az elmúlt másfél évben a klubért tett szolgálatait, és azt, hogy együtt sikerült bejutni Románia hat legjobb csapata közé, ami óriási teljesítmény. Igazi fociember került a klub élére Hadnagy Attila személyében, és bízom benne, hogy hozzájárulásával a jövőben is sikerül megismételni, vagy akár felülmúlni ezt a bravúrt. Az ő segítségével szeretnénk klubfilozófiát kialakítani, mivel erre az előző években nem jutott idő. Attila emblematikus játékosa Sepsiszentgyörgynek, remélem, mindazt, amit a pályán megvalósított, azt a klub élén is véghezviszi. Kis klub vagyunk, ám reménykedünk abban, hogy a következő években is az élvonal meghatározó csapata lehetünk” – fogalmazott a klubtulajdonos, hozzátéve, bízik abban, hogy ez a döntés pozitív változást hoz a csapat játékában is, és legközelebb Krajova ellen úgy állnak fel a játékosok, hogy Attiláért is játszanak.

Hadnagy Attila 2016-ban tért haza Sepsiszentgyörgyre és oroszlánrészt vállalt a Sepsi OSK élvonalba való feljutásában. Sokak példaképe ezt megelőzően a Petrolul Ploieşti, az FC Brassó és az FC Botoşani meghatározó játékosa volt, az I. ligában 219 meccsen 41 gólt szerzett.

„Nagyon köszönöm ezt a megbízást Diószegi Lászlónak, nagy megtiszteltetés, egyben nagy kihívás ez számomra, focikarrierem most ér véget, de nagyon boldog vagyok, tapasztalatommal, komolyságommal és ambíciómmal szeretnék hozzájárulni a klub fejlődéséhez. Ugyanúgy szeretném vezeti a klubot, ahogy tettem a csapatot a focipályán. Biztos vagyok benne, hogy közös erővel tovább írhatjuk a klub sikertörténetét” – fogalmazott Hadnagy Attila.

A következő fordulóban április 29-én, hétfőn játszik a Sepsi OSK, 18 órától a CSU Krajova vendége lesz.

A labdarúgó I. liga 7. fordulójának programja: play-off: FCSB – Astra Giurgiu (április 28., 21 óra), Krajova – Sepsi OSK (április 29., 18 óra), Kolozsvári CFR – FC Viitorul (április 29., 21 óra); play-out: Concordia Chiajna – Medgyesi Gázmetán (ma, 21 óra), Dunărea Călărași – FC Hermannstadt (április 27., 16 óra), FC Voluntari – Dinamo (április 27., 19 óra), FC Botoșani – Jászvásári Poli (április 28., 18 óra).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások