Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Győztes Aréna-avató

Győztes Aréna-avató Sport

Kedvezően alakult a Sepsi Aréna avatómérkőzése, a kétszeres bajnok Sepsi-SIC tegnap este első alkalommal játszott tétmeccset a létesítményben, a jó kezdés jegyében pedig 79-59 (21-19, 26-12, 20-13, 12-15) arányú győzelmet aratott a női kosárlabda Nemzeti Liga 2. fordulójában.

Fontaine kosara indította a találkozót, majd Kress is beköszönt (4-0), az első aradi pontokat Tavic szerezte meg (4-2). A Sepsi-SIC kapta el jobban a fonalat a mérkőzés elején, a 21 éves Teodora Neagu nyolc pontjával 19-13-ra is vezetett Zoran Mikes csapata. Mercea révén azonban kiegyenlítettek a vendégek, az első tíz perc eredményét Stoenescu állította be 21-19-re.

A második negyedben a jól játszó hazaiak tovább növelték a két csapat közti számjegybeli különbséget, Fontaine és Marshall állt a csapat élére, kettejük vezérletével kétszámjegyűre nőtt a sepsiszentgyörgyiek előnye, de kispadról beálló Hamilton és Huţanu is 4-4 pontot dobott be a közösbe. 47-31-es eredménnyel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A harmadik negyedben még jobban ellépett a Sepsi-SIC, az aradiak nem találták az ellenszert Marshallék játékára, nyílt az olló, 23 pontra nőtt a címvédő fölénye (67-44). Az utolsó negyedre edzőmeccsé degradálódott a bajnoki, 79-59-re megérdemelten nyert a Sepsi-SIC.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük