Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Győzni kell, az angyalát!

Győzni kell, az angyalát! Sport

Idei utolsó „hazai” mérkőzése előtt áll a Sepsi OSK, amely az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában ma 17 órától Jászvásárt látja vendégül a csapat ideiglenes otthonául szolgáló brassói Ifjúsági Stadionban. Az összecsapás pikantériáját az adja, hogy a sepsiszentgyörgyiek utolsó bajnoki győzelmüket (2-0) épp a moldvaiak felett aratták augusztus végén, azóta viszont egyszer sem szerezték meg a három pontot.

 

A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Eugen Neagoe vezetőedző és Ionuţ Ursu hátvéd is úgy fogalmazott, kötelező a pontszerzés az idén hátralevő két találkozón, ma Jászvásár, illetve jövő hétfőn Voluntari ellenében.

– A téli szünet előtti utolsó két forduló előtt állunk, és remélem, hogy pontokat tudunk szerezni ezeken a mérkőzéseken, ezt szeretném én is, és a játékosok is. Amióta átvettem a csapat irányítását, két hazai meccset játszottunk, több tiszta gólhelyzetet kidolgoztunk, azonban sajnálatos módon sem a Gázmetán, sem a Dinamo ellen nem tudtunk betalálni, ezért remélem, ma inkább kevesebb helyzetünk lesz, de sikerül betalálnunk. Nagyon szeretném, ha mindkét meccset megnyernénk, de kiderül, hogy mire leszünk képesek. Biztos vagyok benne, hogy a játékosok nagyon fognak összpontosítani, és mindent beleadnak a győzelemért – nyilatkozta Neagoe, aki egyúttal azt is kifejtette, hogy igazságtalannak tartja azt, hogy a játékvezetők mindig csapata kárára tévednek. – A Dinamo ellen például egy számomra tökéletesen jogosnak tűnő büntetőt nem adtak meg. Remélem, ma igazságos bíráskodásban lesz részünk, és a jobbik csapat győz – tette hozzá.

A szakember korábbi csapata ellen találkozik, az előző kiírásban ugyanis Jászvásárt irányította nagy sikerrel, úgy, hogy megnyerték az alsóházi rájátszást.

– Úgy tartom, én elvégeztem az ottani feladatomat, nagyon jó viszonyban váltunk el, 6–7 olyan játékos is van, akikkel tavaly együtt dolgoztam, jó lesz újra találkozni velük, de ettől függetlenül nyerni akarok, mert szükségünk van a pontokra. Ez az utolsó esélyünk idén a pontszerzésre hazai pályán, a közönségünk miatt is nagyon fontos ez számunkra, szeretném, ha megörvendeztetnénk őket – közölte a vezetőedző.

Ionuţ Ursu szerint nehéz megmagyarázni az utóbbi időszak sikertelenségét, de ettől függetlenül a játékosok keményen készülnek, mert tudják, hogy kötelező módon ki kell hozzák a maximumot a hátralevő két mérkőzésből.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük