Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Győznének a favoritok

A Manchester City, amely az első fordulóban meglepetésre vereséget szenvedett, a magyar válogatott Szalai Ádámot is foglalkoztató Hoffenheim vendégeként javíthat a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblás küzdelmeinek második körös ma esti mérkőzésén.

A Josep Guardiola által irányított angol bajnoki címvédő két hete hazai pályán maradt alul az Olympique Lyonnal szemben, így nagyon fontos összecsapás következik Sinsheimben, ahol még a döntetlen sem lenne jó eredmény a City szempontjából. A Hoffenheim ugyanis bravúros döntetlent játszott az első fordulóban a jó erőkből álló Sahtar Donyeck vendégeként.

Az E csoportban a Bayern München, amely múlt pénteken a Dárdai Pál vezette Hertha BSC vendégeként 2–0-s vereséget szenvedett a Bundesligában, az Ajaxot látja vendégül, míg az AEK Athén, amely a Vidi FC-t a selejtező utolsó körében búcsúztatta, a portugál Benficát fogadja.

A két sztárját, Iscót és Marcelót nélkülöző, címvédő Real Madrid a CSZKA Moszkva vendége lesz azok után, hogy szerdán 3–0-ra kikapott a Sevilla otthonában, majd a szombat esti bajnoki rangadón gólnélküli döntetlent játszott az Atlético Madriddal. A G csoport másik összecsapásán az AS Romának vélhetően könnyebb dolga lesz, mint a Realnak, miután az olasz fővárosba a cseh Viktoria Plzen látogat majd.

Az olasz bajnoki címvédő Juventus – ezúttal a piros lapja miatt eltiltott Cristiano Ronaldo nélkül – a svájci Young Boyst fogadja a H csoportban, amelyben a másik mérkőzés vélhetően nagyobb figyelmet kap majd. A José Mourinho által irányított Manchester Unitedhez ugyanis a Valencia utazik, és nagy kérdés, hogy az angol csapat háza táján tapasztalható belső feszültség hogyan csapódik majd le ezen a találkozón.

A mérkőzések két kivétellel egyformán 22 órakor kezdődnek, a Hoffenheim–Manchester City és a Juventus–Young Boys összecsapást 19.55-kor játsszák.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük