Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Győzelmi lázban az OSK

Győzelmi lázban az OSK Sport

A Sepsi OSK hétfői călăraşi-i vendégjátéka zárja a labdarúgó II. liga 27. fordulóját, így a megszokottól eltérően nem hétvégén, hanem a hét első napján szurkolhatunk a piros-fehér mezeseknek. A találkozót a Digi Sport és a Dolce Sport élőben közvetít.

A Sepsi OSK múlt szombaton egy félidőt emberhátrányban játszva bizonyított a Szatmárnémeti Olimpia ellen, 3-1 arányban nyerve meg a találkozót. A diadalnak köszönhetően a mieink előléptek a ranglista második, feljutást érő pozíciójába, amelyet hétfőn este átengedtek annak a Brassónak, amely két öngóllal tudta legyőzni Temesvárt (2-0). Az OSK tehát a harmadik helyről várja a hétfői mérkőzést, megismételné a tavaly őszi odavágón aratott kategorikus, 3-0 arányú sikerét.

Az összecsapásra szurkolói busz indul hétfőn 11 órától a stadion elől. Az érdeklődők Zágoni Csongornál jelentkezhetnek (telefonszám: 0742.821.500). Az utazás 10 lejbe kerül, a különbözetet a Sepsi OSK klub biztosítja!

A 27. forduló programja: szombaton 11 órától Foresta Suceava – Academica Clinceni, Chindia Târgovişte – Resicabánya, CS Baloteşti – Brassói FC; 12 órától Szatmárnémeti VSK – Bukaresti Juventus; vasárnap 11 órától Aradi UTA – Nagyvárad; hétfőn 17 órától Dunărea Călăraşi – Sepsi OSK. A Dacia Unirea Brăila, Afumaţi, Mioveni és Temesvár áll.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük