Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Győzelmi kényszerben

Tegnap alig fejeződött be a hétközi, 11. forduló az élvonalban, mától már a 12. körben feszülnek egymásnak az alakulatok. A 11. helyen tanyázó Sepsi OSK-ra szombaton vár kötelező feladat: idegenben legyűrni a 12. pozíciót elfoglaló Concordia Chiajnát. Jó hír, hogy felépült Fülöp István, ám Herea és Thiaw továbbra sem százszázalékos.

– A Voluntari (0-3) után Krajovától (2-3) is vereséget szenvedtünk hazai pályán, eléggé frusztráló, hogy hiába kezdünk csapatként funkcionálni, ha gyerekes hibákat vétünk, amelyek pontokba kerülnek, remélem, hogy a jövőben ki tudjuk zárni ezeket az elemi tévedéseket. Ami biztató, hogy Krajova ellen két alkalommal is felálltunk hátrányból. Chiajna ellen arra törekszünk, hogy visszaszerezzük a kedden elhullatott pontokat. Mint tudjuk, edzőváltás történt a Concordiánál, ilyenkor még motiváltabbak a játékosok, de mi is azok vagyunk, napi két edzéssel készülünk – mondta el tegnapi sajtótájékoztatóján Suciu Valentin edző, kiemelve, hogy ugyan szintetikus játékfelületen fognak játszani, de véleménye szerint nem ez lesz a döntő, hanem a hozzáálláson, elszántságon és a szervezettségen fog múlni a három pont sorsa.

A tréner elárulta, Fülöp István felépült sérüléséből, de Herea és Thiaw pályára lépése továbbra is kérdéses. Ugyanakkor boldog születésnapot kívánt a 22. életévét tegnap betöltő Niczuly Rolandnak, hangsúlyozva, ha másképp nem is, de kapusposzton nagyon jól áll a csapat, hiszen három tehetséges hálóőr áll rendelkezésükre.

A szintén jelenlevő Ionuţ Ursu hátvéd véleménye szerint valószínűleg a túl nagy akarás miatt ejtették az elmúlt meccseken a védelmi hibákat, amelyeket mihamarabb szeretnének kiküszöbölni. Arra is figyelmeztetett, nem szabad alábecsülni a Concordiát, de bízik benne, hogy kellő összpontosítással meglesz a győzelem.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük