Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Győzelemmel indítottak

Győzelemmel indítottak Sport

Hazai környezetben kezdte meg a Szuperliga 2022–2023. évi idényét a Sepsi-SIC asztaliteniszcsapata, és rögtön győzelemmel indított. A Teodor Simon irányította együttes kiélezett küzdelemben 3–2-re győzött az újonc Beszterce ellen.

Az előző idényben bronzérmet szerző férfi asztalitenisz-csapat a Demeter Lehel, Ștefan Moldoveanu, Kanabé Szilárd, Dragoș Bujor és Kádár Tibor összetételben vág neki az élvonalbeli bajnokságnak, amelyben hat alakulat oda- és visszavágó rendszerben küzd az érmekért. A keddi nyitókörben Dragoș Bujor formai okok miatt nem játszhatott, míg Ștefan Moldoveanu munkahelyi kötelezettségei miatt nem tudta vállalni a játékot, így helyettük Kádár Tibor és Kanabé Szilárd ragadott ütőt.

Eredmények: Kanabé Szilárd–Mihai Roșca 0–3, Demeter Lehel–Cristian Podar 3–0, Kádár Tibor–Dionisie Blănariu 0–3, Demeter Lehel–Mihai Roșca 3–0, Kanabé Szilárd–Cristian Podar 3–1.

A Sepsi-SIC legközelebb október 21. és 23. között Bukarestben játszik a címvédő Steaua vendégeként. Ezt követi egy héttel később a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK elleni székely derbi, majd november végén a Mioveni elleni összecsapás, míg decemberben, az odavágó utolsó körében Foksányra látogatnak a zöld-fehérek.

Fotó: Sepsi-SIC / Miska Brigitta

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük