Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Győzelem az utolsó percben

Értékes győzelemmel zárta az évet a KSE Futsal, miután végsőkig kiélezett végjátékban egy góllal felülmúlta a vendég Ceahlăul Piatra Neamţot a teremlabdarúgó II. liga idei utolsó, 9. fordulójában vasárnap délután, a kézdivásárhelyi sportcsarnokban.

A Farkas – Kanyó, Gáll, Gajdó T., Vlădulescu (játszott még: Ştefănescu, Păun, Veress, Vârtosu, Barbócz, Esztolyka, Niczuly) összetételű KSE házigazdához méltón többet támadott az első félidőben, aminek meg is lett az eredménye Vlădulescu két, illetve Ştefănescu egy góljával 3–1-es állásnál fordultak a felek. Aki azt hitte, ezzel eldőlt a meccs, nagyot tévedett, ugyanis a második játékrész elején a vendégek kihasználták a hazaiak játékában beállt rövidzárlatot, és másfél perc alatt három gólt szereztek (3–4). Nem hagyta magát a KSE, Gajdó Tamás rövidesen kiegyenlített (4–4), amire a moldvaiak újabb góllal válaszoltak (4–5). Kanyó találatával ismét felállt a hazai csapat (5–5), amely az utolsó három percben vészkapusos játékkal támadott, ezt kihasználták a vendégek ,és újból betaláltak (5–6). Egy perccel a lefújás előtt drámai véghajrá kezdődött, a hazaiak mindent megtettek az egyenlítésért, ez a 39:12 percben sikerült is Gáll Attilának, majd a 39:48 percben Kanyó Szilárd bevágta a győztes találatot. Látványos mérkőzésen megérdemelten nyert 7–6-ra a KSE, amely 13 pontjával a rangsor 3. helyéről várja a jövő évi folytatást.

Hirdetés
Hirdetés

– A sérülések mind nagypályán, mind futsalban hátráltatták a csapatot az őszi szezonban. Amikor teljes volt a létszám, nem találtunk legyőzőre futsalban, a vereségek akkor estek be, amikor kevesen tudták vállalni a játékot. Bízom benne, hogy jövőre elkerülnek a sérülések, és minél több győzelmet tudunk begyűjteni – nyilatkozta Gazda József edző.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük