Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Győzelem a KSE-nek

Győzelem a KSE-nek Sport

Esélyeshez méltón magabiztos győzelmet aratott vasárnap a Kézdivásárhelyi SE női kosárlabdacsapata, amely a Nagyváradi Rookies-t kényszerítette térdre a Kicsid Gábor Sportcsarnokban a női Nemzeti Liga Nyugati csoportjában.

Laza 7–0-val indított a KSE, a vendégek csak közel öt perc elteltével tudtak betalálni. A céhes városiak két idegenlégiósa ezúttal is hozta formáját, Mobley és Vega 20–20 pontot dobott a közösbe, előbbi a lepattanózásban is jeleskedett. Nagyszünetre már 29–12-re vezetett a házigazda, így a második játékrészben a fiatal játékosok is lehetőséget kaptak. Kapaszkodott a sereghajtó, de nem tudta utolérni a KSE-t, amely megérdemelt győzelmet aratott, a harmadikat a bajnoki szezonban, amellyel a csoport második helyét foglalja el az éllovas Szatmárnémeti mögött.

Hirdetés
Hirdetés

Női kosárlabda Nemzeti Liga, Nyugati csoport, 4. forduló: Kézdivásárhelyi SE – Nagyváradi Rookies 55–42 (13–6, 16–6, 15–14, 11–16). KSE: Vega 20, Danalache 2, Holinka-Miklós 6, Domokos, Mobley 20 (cserék: Debreczi, Czimbalmos 6, Lénárt, Kozman 1, Ardelean, Bara-Németh, Bándi). Edző: Farkas Alpár. Nagyvárad: Zalin 16, Saric 8, Göncze 2, Vujovic 5, Chis 6 (cserék: Veres, Faragó, Farcas, Judeu). Edző: Veres Attila.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük