Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Győri tapasztalatszerzés

Győri tapasztalatszerzés Sport

Hétvégén Brassóban rendezték meg az országos kézilabda-bajnokság elődöntőit az ifjúsági 4-es csapatok számára. A Szász Csaba edzette kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK csoportharmadikként végzett.

A brassói tornán két csoportba osztották a résztvevőket, a csoportok első két helyezettje lépett tovább. Az NMSK eredményei: 18–22 a Nagybányai Phoenix-szel, 24–8 a 2-es Számú Nagybányai ISK-val és 20–30 a helyi Coronával. A csoport végeredménye: 1. Corona, 2. Phoenix, 3. NMSK, 4. 2-es Számú ISK.

Ezt megelőzően, június 3–7. között az NMSK csapata Győrben vendégszerepelt, ahol több edzőmérkőzést vívtak hasonló korosztályú győri csapatokkal. Nem az eredmény követésén volt a hangsúly, hanem a tanuláson, a tapasztalatszerzésen, a csapatjáték minőségének javításán. Nagy élmény volt az Audi Arénában, a győri csapat BL-sikereinek helyszínén játszani, rengeteg élménnyel gazdagodtunk – tudtuk meg Szász Csaba edzőtől, aki köszönetet mondott Bakk-Vitális Kinga igazgatónőnek és a New Fashionnek a támogatásért.

Az NMSK kerete: Kovács Kincső, Ferencz Boróka, Biszak Hanna, Burlui Ioana, Ilie Ioana, Tankó Barbara, Puşcaşu Ryana, Nyáguly Kinga, Kovács-Bőr Andrea, Béres Rebeka, Niculăeş Diana, Ştefan Karina.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások