Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gólparádés bemutatkozás

Gólparádés bemutatkozás Sport

Székelyföld labdarúgó-válogatottja kettős győzelemmel kezdte a londoni CONIFA világbajnokság csoportkörét, előbb 4–0-ra verte a Csendes-óceáni Tuvalu együttesét, majd szombaton 5–0-ra lépte le a zimbabwei Matabelelandot, és bebiztosította helyét a legjobb nyolc között.

A székelyeknek egyik mérkőzés sem okozott különösebb gondot, Tuvalu ellen Ilyés Róbert edző-játékos a Nagy – Kilyén, Benő-Bíró, Csizmadia, Csiszer – Mitra, Szőcs Loránd – Györgyi, Fülöp I., Kis – Bajkó kezdővel játszott (cserék: Szőcs László, Rózsa, Magyari és Gazda József). Bajkó Barna mesterhármasa és Magyari találata biztosította be a 4–0-s sikert. A Londonban dolgozó székelyek és magyarok, de még Bölöni László is a helyszínen buzdítja a csapatot, a székely és magyar himnuszok, a közismert Nélküled, illetve a Ria-ria-Hungária! skandálás kihagyhatatlan részét képezik a vb-találkozóknak.
A Matabeleland elleni mérkőzésen a KSE két játékosa is ott volt a Somogyi – Csíki, Tankó, Csizmadia, Csiszer – Csűrös, Gazda – Magyari, Fülöp I., Györgyi – Bajkó kezdőben (cserék: Rózsa, Kiss, Hodgyai, Szőcs Lóránd). Gólszerzők: Fülöp I., Györgyi, Magyari (2) és Hodgyai. Székelyföld tegnapi lapzártánk után Padánia ellen rangadózott utolsó csoportmeccsén. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük