Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gólözön az örökrangadókon

Gólözön az örökrangadókon Sport

Az utóbbi évek leglátványosabb rangadóját vívta vasárnap este a két fővárosi sztárcsapat, a FCSB és a Dinamo, az összesen hat gólt hozó összecsapás igazságos pont­osztozkodással zárult a labdarúgó I. liga 2. fordulójában, amellyel mindkét csapat elégedett lehet.

A látványra nem lehetett panasz a fővárosi derbin, fordulatos és izgalmas játékot mutattak a csapatok. A FCSB három alkalommal is vezetett az örökrangadón Gnohere-nek, valamint Fl. Coman duplájának köszönhetően, azonban a Dinamo mindháromszor ki tudott egyenlíteni, részükről Axente, Nistor és Mihai Popescu talált be.
A csereként beállt Florinel Coman két találatával beírta magát a piros-kék mezesek nagykönyvébe, egyrészt mivel ő a legfiatalabb labdarúgó, aki duplázni tudott a Dinamo elleni derbin, illetve ő a második olyan játékos, aki csereként beállva két gólt lőtt az örök riválisnak. Ez volt egyébként a két együttes 173. összecsapása és 55. döntetlenje, 59-59 győzelem áll mindkét fél neve mellett.
Magyarországon is nagy riválisok csaptak össze a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának vasárnapi örökrangadóján: az MTK Budapest hazai pályán 4-1-re kikapott a Ferencvárostól. A 213. örökrangadón a Ferencváros a 86. sikerét aratta – 49 döntetlen és 78 MTK-diadal mellett. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük