Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Füstölő Aszfalt 2

Füstölő Aszfalt 2 Sport

A Kendu Egyesület tavaly szervezte első kimagasló megmozdulását, a Füstölő Aszfalt nevet viselő kerékpárversenyt, amely elsősorban speciális nevelési igényű gyerekeknek, fiataloknak szólt. Az esemény olyannyira jól sikerült, hogy június 15-én következik a második kiadása.

A Kendu Egyesület partnerségben a Zöld Nap és a Pro Pectus Egyesületekkel június 15-én 10 órától versenyt szervez fogyatékkal élő és speciális nevelést igénylő személyek számára. A helyszín ezúttal is a fortyogói Skat Kart pálya lesz.

Hirdetés
Hirdetés

Minden fogyatékkal élőt szeretettel várnak a versenyre, be lehet nevezni biciklivel, háromkerekűvel, toló szekérrel, rollerrel, taposóval, tandemmel. A szervezők nem hagyományos versenyt terveznek, így minden résztvevőt díjazni fognak, függetlenül attól, hogy hány évesek vagy milyen kategóriában indulnak. Céljuk, hogy mindenki megtapasztalja a mozgás örömét, és hogy felhívják a figyelmet a fogyatékkal élőkre. A benevezés ingyenes, azonban elő regisztráció szükséges! Jelentkezni a 0746.319.358-as telefonszámon lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük