Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fontos meccsekre hangolnak

Fontos meccsekre hangolnak Sport

Hétvégén rajtol az élvonalbeli teremlabdarúgó-bajnokság tavaszi idénye, de még előtte két felkészülési mérkőzést játszik a román futsalválogatott. A keretbe a Dévai Autobergamo küldi a legtöbb játékost.

Idén először lép pályára a futsalválogatott, amely ma 17.30-tól, csütörtökön 17 órától látja vendégül a török együttest. A mai találkozót élőben közvetíti a Digi Sport2. A két fél eddig tizenkét alkalommal találkozott egymással, tizenegyszer nyertek a trikolórok, 56-24-es gólarány mellett.
A Robert Lupu által irányított nemzeti csapat április 3–12. között Eb-selejtezőket játszik Călărași-on. A trikolórok Portugálián és Finnországon kívül, a Lettország, Örményország, Észtország és Németország előselejtezős kvartett győztesével mérik össze erejüket a második selejtezőkörben. A 12 csapatos Európa-bajnokságnak Szlovénia ad otthont 2018. január 30. és február 11. között. Az eseményre a selejtezőcsoportok győztesei automatikusan kvalifikálják magukat, a hét csoportmásodik pedig a legjobb csoportharmadikkal kiegészülve rájátszáson vesz részt oda-visszavágós alapon idén szeptemberben. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük