Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Folytatódik a pontvadászat

Folytatódik a pontvadászat Sport

Hosszabb szünet után az úgynevezett középszakasszal folytatódik a női kosárlabda Nemzeti Liga. Az alapszakaszbeli eredmények alapján két csoportra oszlik a mezőny, az 1–5. és a 6–9. helyezettek két-két tornán játszanak a rájátszásba jutás sorrendjének kialakításáért.

Az alapszakaszban az 1–5. helyen záró csapatok, vagyis a Sepsi–SIC, a Szatmárnémeti VSK, a Brassói Olimpia, az Alexandria és a Kolozsvári U a soron következő két teremtornán játszanak egymással. A teremtornák helyszínét a női Román-kupa első napján kisorsolták, az elsőre március 9–10-én Brassóban kerül sor, a másodiknak pedig március 16–18. között Alexandria ad otthont, ahol a szentgyörgyieknek három mérkőzésük lesz az Alexandria, a Brassói Olimpia és a Szatmárnémeti VSK ellen.

A címvédő és alapszakasz-győztes Sepsi–SIC nem lép parkettre a pénteki első fordulóban a brassói D. P. Colibași Sportcsarnokban. A FRB TV által közvetített teremtorna programja: március 9., péntek: Brassói Olimpia – Alexandria (17 óra), Kolozsvári U – Szatmárnémeti VSK (19.30); március 10., szombat: Szatmárnémeti VSK – Brassói Olimpia (17 óra), Sepsi–SIC – Kolozsvári U (19.30).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük