Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Folytatódik a focinagyüzem

Folytatódik a focinagyüzem Sport

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága szerdai, videokonferenciás ülését követően megerősítették, hogy az idei európai Szuperkupa-mérkőzést szeptember 24-én Budapesten, a Puskás Arénában rendezik.

Aleksander Ceferin UEFA-elnök bejelentette majdnem minden félbeszakadt versenysorozat folytatódik. A Bajnokok Ligája augusztus 7–8-án folytatódik a hátralévő nyolcaddöntőkkel, ám egyelőre még nem tisztázott a helyszín. A negyeddöntőkől nyolccsapatos kieséses tornát rendeznek Portóban, Guimaraesben és Lisszabonban augusztus 12–15. között.

Az Európa Liga nyolcas döntője Kölnben, Düsseldorfban, Duisburgban és Gelsenkirchenben zajlik augusztus 10–21. között. A sorozat hátralévő nyolcaddöntőket augusztus 5–6-án rendezik.

A 2020–21-es idény nemzetközi kupaküzdelmeiben – a BL playoffjától eltekintve – az összes többi BL- és EL-selejtezőkörben egy mérkőzés dönt a továbbjutásról, amelynek helyszínét sorsolással döntik majd el. A BL előselejtezővel augusztus 8-án kezdődik, az 1. kört augusztus 18–19-én, a másodikat augusztus 25–26-án, a harmadikat szeptember 15–16-án rendezik. A playoff időpontja szeptember 22–23 és szeptember 29–30. Az EL selejtezője augusztus 20-án kezdődik, majd rendre egy nappal a BL-selejtezők után rendeznek mérkőzéseket.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük