Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fölényes kézdi győzelem

Fölényes kézdi győzelem Sport

A hátrányból felálló KSE Futsal fölényes győzelemmel kezdte a másodosztályos teremlabdarúgó-bajnokság 2021–2022-es idényét, a kék-fehérek hétfőn délután 8–3 arányban nyertek a vendég Gyergyószentmiklósi Inter alakulata ellen. A céhes városiak október 3-án a Korondi Junior otthonában lépnek pályára.

Hirdetés
Hirdetés

Nem indult jól a hazai mérkőzés a KSE Futsal számára, mivel a 8. percben egy öngóllal hátrányba került (0–1), majd pár perc múlva már kettővel vezetett Gyergyószentmiklós (0–2). A kétgólos hátrány nem szegte kedvét a hazaiaknak, az első félidő hajrájában Gáll Attila szépített (1–2).

A második félidőt is az Inter kezdte jobban (1–3), ám Barbócz Norbert góljaival gyorsan kiegyenlített, sőt a vezetést is megszerezte a KSE Futsal (4–3). Innen már kizárólag a céhes városiak akarata érvényesült, Albu Norbert is beköszönt, illetve a szédületes formában játszó Barbócz újabb két találatot jegyzett (7–3). A végeredményt a kézdivásárhelyi Fábián Róbert állította be, aki nyolcadszorra is megzörgette a vendégek hálóját (8–3).

Teremlabdarúgó 2. Liga, 2. csoport, 1. forduló: KSE Futsal–Gyergyószentmiklósi Inter 8–3 (1–2). A gólszerzők: Barbócz (22., 23., 35., 37., 39.), Gáll (17.), Albu (36.), Fábian (38.), illetve Szőcs (8. – öngól), Len (13.), Bernád (22.).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük