Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Foksány ellen a Kézdivásárhelyi SE

Foksány ellen a Kézdivásárhelyi SE Sport

Augusztus 31-én 17.30-tól újabb fordulót rendeznek a labdarúgó Román-kupában. Az első fordulóból továbbjutott Kézdivásárhelyi SE a második fordulóban, a CSM Focșani 2007 csapatát fogadja hazai pályán.

Hirdetés
Hirdetés

A foksányiak a 3. Liga második csoportjában szerepelnek, az előző kiírás alapszakaszában a csoport második helyén végeztek, 2 pontra a listavezető galaciaktól. A felsőházi rájátszásban szintén másodikak lettek, 9 pontra Galactól, amely végül feljutott a 2. Ligába. Az FK Székelyudvarhely az ACS SR Municipal Brassó otthonában játszik. A második fordulóban összesen 27 mérkőzésre kerül sor. Az első forduló előtti regionális szakasz 7 győztese közül még 3 van versenyben, a székelyföldi övezet győztese, a Marosvásárhelyi SE kiesett. Az a csapat, amely továbbjut a második fordulóból, plusz 2000 euró jutalomban részesült.

A harmadik forduló szeptember 13-án esedékes. A 2022–2023-as labdarúgó Román-kupa két szponzora a Pambac és a Betano Románia, az új rendszerű sorozat tervezője a holland Hypercube társaság. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük