Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fociprogram a hétvégére

Fociprogram a hétvégére Sport

I. liga

Újra hazai pályán mérkőzik a Sepsi OSK, szombaton 17.30-tól az élvonalbeli pontvadászat 10. körében a nagyszebeni Hermannstadt együttesét látják vendégül a szentgyörgyi városi stadionban. A „döntetlenbajnok” piros-fehérek továbbra is adósak első hazai győzelmükkel ebben az évben, ezen szeretnének változtatni a szebeniek ellen. Mindkét együttes neve mellett tíz pont áll, ám míg a szentgyörgyiek hét döntetlen mellett egyszer győztek, addig a szombati vendégek három győzelmet és egy döntetlent összegeltek. Ami a kettejük közti „örökmérleget” illeti, a tavalyi mindkét találkozót Hermannstadt nyerte (1–0 és 1–3).

A 10. forduló további műsora: ma 20.30-tól Medgyesi Gázmetán – Krajovai U; szombaton 15 órától Voluntari – Academica Clinceni, 20.30-tól Astra – Dinamo; vasárnap 17.30-tól Botoşani – Târgovişte, 20.30-tól FCSB – Kolozsvári CFR; hétfőn Viitorul – Jászvásári Poli.

Hirdetés
Hirdetés

II. liga

Szombaton 11 órakor a sereghajtó Sportul Snagov otthonában lép pályára az FK Csíkszereda a II. liga 8. fordulójában. Az összecsapást egyetlen sportcsatorna sem tűzte műsorára, ezért az FK Csíkszereda kérésére a mérkőzést a Mikó-várban kialakított szurkolói udvarban közvetítik.

III. liga

Idegenben küzd meg a pontokért a Kézdivásárhelyi SE csapata, amely a Şomuz Fălticeni vendége lesz szombaton 17 órától, a III. liga 5. fordulójában. A középmezőny sűrűségét jelzi, hogy a négyből négy döntetlent (ebből három gól nélküli mérkőzés) elérő céhes városiak a rangsor 7. helyéről várják az összecsapást, míg szombati ellenlábasuk, a szintén négy pontot gyűjtő (egy győzelem, egy döntetlen) fălticeniek jelenleg a 13. helyen állnak. Az 1. csoport további programja: ma Bákói CSM – Galaci Oţelul; szombaton Ceahlăul Piatra Neamţ – Bákói Aerostar, Paşcani – Ozana Tg. Neamţ, Galaci Universitatea – Botoşani II., Foresta Suceava – Foksány, Huşana Huşi – Ştiinţa Miroslava, Bucovina Rădăuţi – Sporting Lieşti.

Megyei labdarúgás

A 6. fordulóval folytatódik a háromszéki IV. liga, a játéknap rangadóját Gelence és Papolc vívja. A program: szombaton Kovászna – Perkő; vasárnap Barót – Csernáton, Sepsi OSK II. – Bardoc, Gelence – Papolc, Szitabodza – Árkos, Réty – Illyefalva, Nagyajta – Bereck. A mérkőzések 17 órakor kezdődnek.

Az V. liga 2. fordulójának mind a négy mérkőzését vasárnap játsszák (kezdési időpont: 17 óra), a következő beosztás szerint: Bölön – Zabola (13.30-tól Hidvégen), Hidvég – Dálnok, Uzon – Kommandó, Szotyor – Nagybacon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások