Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fociprogram a hétvégére

Fociprogram a hétvégére Sport

Kéthetes szünet után a 8. fordulóval folytatódik a labdarúgó 1. Liga, a Sepsi OSK hétfőn késő este az Universitatea Craiova vendége lesz a Ion Oblemenco Stadionban. A 3. Ligában hazai környezetben játszanak a háromszéki csapatok.

Hirdetés
Hirdetés

A gyenge szezonrajt ellenére az utóbbi két találkozón elért döntetlen bizakodásra ad okot a sepsiszentgyörgyi szurkolóknak az olténiai kiszállás előtt. A Sepsi OSK eddig 12 bajnokit játszott Craiovával, öt vereség és három döntetlen mellett négyszer diadalmaskodott az oltyánok felett.

Labdarúgó 1. Liga, a 8. forduló programja: ma 18 órától CS Mioveni – Chindia Târgoviște, 21 órától Aradi UTA – Rapid Bukarest; szombaton 18 órától FC Argeș – U Craiova, 21 órától FC Botoșani – Kolozsvári CFR; vasárnap 18.15-től Medgyesi Gázmetán – FC Voluntari, 21 órától FCSB – Dinamo; hétfőn 18 órától Farul Konstanca – Academica Clinceni, 21 órától Universitatea Craiova – Sepsi OSK.

A 3. Ligában a 3. forduló van terítéken, az egyaránt 4 pontot gyűjtött Sepsi OSK II. és KSE is itthon játszik. A sepsiszentgyörgyiek ma 17 órától a Barcarozsnyói Olimpic együttesét fogadják, míg a KSE szombaton ugyanebben az időpontban a Székelyudvarhelyi FC ellen vív székely rangadót.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük