Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fejlődőképes utánpótlás

Fejlődőképes utánpótlás Sport

Nagy sikerű utánpótlás tornát szervezett a hétvégén a Sepsi OSK labdarúgóklub, amelyen a környék korosztályos csapatai szép számmal tették tiszteletüket, de a magyarországi Grosics Akadémia is jelen volt.

Hirdetés
Hirdetés

A házigazda OSK nyolc korosztályos csapata méretkezett meg ezúttal, legjobban az U8-as (2012-ben születettek) korosztály szerepelt, akik megnyerték a tornát, ugyanitt a kézdivásárhelyi Labdarúgó Iskola második lett. Az első helyért járó serleg mellett, a torna legjobb játékosát is a Sepsi OSK II. adta, Vinkler András személyében.

A Sepsi OSK II. eredményei: 6–1 a Sport for All Kovásznával, 3 – 0 Székelyudvarhellyel, 1–0 a Celta Brassóval, 2–0 a Marosvásárhelyi SE-vel. A kézdivásárhelyi Labdarúgó Iskola eredményei: 0–0 a Grosics Akadémiával, 5–2 a Baróti Focisulival, 3–0 a Székelyudvarhelyi FC-vel, és 6–2 a Sepsi OSK I-el. A döntőben: Sepsi OSK II – Kézdivásárhelyi SE: 1–1 (2–1). Végeredmény: 1. Sepsi OSK II., 2. Labdarúgó Iskola, 3. Székelyudvarhely. Ugyanitt a Sepsi OSK I-es számú csapata a hetedik lett a tíz résztvevő közül.

Az OSK U9-es csapata negyedik lett, miután a kisdöntőben 1–0-ra kikapott a Celta Brassótól, csakúgy, mint az U7-esek, akik Udvarhellyel szemben maradtak alul 1–0-ra a bronzmeccsen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük