Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fallabdások Bukarestben

Fallabdások Bukarestben Sport

Hétvégén a bukaresti Romexpo épületében rendezték meg a 2021-es fallabda Aerosquash Kupát. A sepsiszentgyörgyi Huni Squash SKE egy felnőtt és két ifjúsági játékossal vett részt.

Hirdetés
Hirdetés

Az országos körverseny részét képező vetélkedőnek az Aerosquash fallabda klub volt a házigazdája, amely mostantól egyedüliként az országban üvegpályával is büszkélkedhet. A felnőtt versenyre három kategóriában – férfi Pro, női Pro és férfi A – lehetett nevezni, összesen 28 férfi és 11 női játékos mérette meg magát. Bodor Bence az előkelő 3. helyen, Bara Hunor a 15. hely végzett a férfi Pro kategóriában, Dávid Márk pedig a 10. helyen férfi A kategóriában.

Bara Hunor edző fölöttébb elégedett Bence eredményével, hiszen a legjobb 4 közé való jutásért egy nagy riválissal kellett megküzdenie, aki szintén ifi játékos, és akivel szemben az utóbbi találkozókon rendre alulmaradt. „Tiszta fejjel játszott és harcolt minden egyes labdáért, ami hozta is a megérdemelt eredményt” – nyilatkozta lapunknak.

Az elődöntőben a torna győztesével került össze, ahol 3-0 arányban kikapott. „Márk teljesítménye sem elhanyagolható, de itt még sokat kell fejlődnie mind fizikálisan, mind mentálisan. Ha tiszta fejjel tudott volna játszani az utolsó meccsén is, akkor azt is be lehetett volna húzni, viszont figyelembe kell venni azt is, hogy gyerek játszott felnőtt ellen, ami mindig egy plusz nyomás számunkra” – mondta az edzője.

A játékosok országos versenyeken való részvételét a Sepsiszentgyörgyi Polgármester Hivatal támogatja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük