Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Évzárás a Sepsi Arénában

Évzárás a Sepsi Arénában Sport

Az év negyedik, egyben utolsó körmérkőzéses teremtornájára készülnek a női kosárlabdacsapatok, mivel a Román Kosárlabda-szövetség (FRB) jövő évre halasztotta az ötödik turnét. A három helyszín egyike ezúttal is a Sepsi Aréna, ahol a Sepsi–SIC-en kívül a KSE, Konstanca és Alexandria lép pályára.

Hirdetés
Hirdetés

Szombaton és vasárnap a 8. és 9. fordulóval folytatódik az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság. A hibátlan mérleggel rendelkező Sepsi–SIC szombaton 19 órától a CS Phoenix CSU Simona Halep Konstanca, vasárnap 19 órától pedig az Alexandria ellen mérkőzik, mindkét találkozó toronymagas esélyese a Mikes-csapat. A még nyeretlen Kézdivásárhelyi SE szombaton 16 órától Alexandriával méri össze erejét, majd vasárnap ugyanebben az időpontban Konstanca ellen igyekszik jó eredményt elérni.

A meccseket ezúttal is a FRB TV YouTube-csatornája közvetíti élőben. A másik két turnénak Târgoviște és Bukarest ad otthont. 2020-ban ezek lesznek az utolsó mérkőzések, mivel az eredetileg a két ünnep közé tervezett ötödik teremtornát jövő évre halasztották, így a háromszékiek januárban játszanak a trónkövetelő Szatmárnémeti VSK-val és a Nagyváradi Rookies csapatával.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük