Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Évadzáró Mozgó Délután

Évadzáró Mozgó Délután Sport

Kedd délután utolsó alkalommal hívtak kicsiket-nagyokat a közkedvelt Mozgó Délutánra a kézdivásárhelyi Sportcsarnokhoz: a nyár folyamán ez a rendezvény szünetel.

Hirdetés
Hirdetés

– Idén ez volt a negyedik alkalom, hogy a Zöld Nap Egyesület a helyi önkormányzat sportirodájával partnerségben Mozgó Délutánra hívta a céhes városi családokat. A rendezvény célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra és az egészségmegőrzésre egyaránt, amelyet a mozgás népszerűsítésén túl számos kísérőprogrammal igyekszünk elősegíteni – osztotta meg a szervezők elképzelését Ráduly Attila, a Zöld Nap Egyesület elnöke.

Minden alkalommal arra törekednek, hogy többféle szórakozást, programot kínáljanak, találhasson kedvére valót az is, aki testét, és az is, aki szellemét „mozgatná át”. Ezúttal az érdeklődőknek lehetőségük volt asztaliteniszezni, szaladni, ugrókötelezni, gombfocizni a Puskás Ferenc Gombfoci Klubbal, sakkozni a Pro Pectus Egyesülettel, és betekintést nyerhettek a felnőttjóga világába is Hodor Enikő által, aki más alkalmakkor az apróságokat tornásztatta meg. Sajnos, a lábtenisz-bajnoksághoz nem gyűlt össze elegendő vállalkozó kedvű jelentkező, ezért azt őszre halasztották.

Gyerekfoglalkozással várták a legkisebbeket, lehetett színezni, kézműveskedni, különféle fajátékokat kipróbálni. Lehetőség nyílt csatlakozni a Kendu Egyesülettel és a KSE Kerékpár-szakosztályával közösen az Izzó Fogaskerekek edzéssorozathoz, a kerékpárosok a sportcsarnok előtti gyülekező után a Perkőre tekertek fel. A Mozgó Délutánra a belépés minden alkalommal díjtalan, támogatók a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és az Európai Szolidaritási Testület.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük