Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Európai bemutatkozás

Európai bemutatkozás Sport

Tegnap megérkezett Felvidékre a Sepsi OSK labdarúgócsapata, amely ma a szlovák Szpartak Trnava (Nagyszombat) ellen mutatkozik be a labdarúgó Európa Konferencia Liga második selejtezőkörében.

Történelmi pillanathoz érkezett a sepsiszentgyörgyi labdarúgás, az alig tíz éve alapított Sepsi OSK az európai kupaporondon debütál, mégpedig a harmadik számú európai kupasorozat selejtezőjében. A Sepsi OSK ma 20 órától idegenben, a felvidéki Nagyszombaton kezdi meg nemzetközi kupaszereplését a Szpartak Trnava vendégeként, majd jövő héten, ugyancsak csütörtökön 20 órától a szemerjai stadionban fogadja szlovák ellenfelét. Továbbjutás esetén a háromszéki együttes az európai kupaporondon nagy tapasztalattal rendelkező izraeli Maccabi Tel-Aviv, vagy a montenegrói Sutjeska Niksic gárdájával találkozik.

Hirdetés
Hirdetés

A másik két romániai induló igencsak erős bajnokságban szereplő riválisokat kapott ellenfélként: amennyiben túljut a második selejtezőkörben az albán KF Laci csapatán az Universitatea Craiova a belga Anderlechttel, az FCSB az ukrán Kolos Kovalivkával játszik, ha előbb legyőzi a kazah Sahtar Karagandit. A selejtező harmadik fordulójában a mérkőzéseket augusztus 5-én és 12-én rendezik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük