Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Európa-kupában a Sepsi-SIC

Európa-kupában a Sepsi-SIC Sport

Nemzetközi kupaszereplést vállal a sepsiszentgyörgyi Sepsi–SIC női kosárlabdacsapat a 2017–2018-as szezonban – jelentette be tegnap Rusz István. A háromszéki együttes menedzsere ugyanakkor új leigazolásokról is beszámolt.

Rusz István, a Sepsi–SIC klubmenedzsere sajtótájékoztatón elmondta, benyújtják a jelentkezést az Európa-kupába, a nemzetközi szereplés a megyei tanács, a sepsiszentgyörgyi önkormányzat és különböző szponzorok támogatásával valósulhat meg. „Ezen dolgozunk évek óta és célunk, hogy minél színvonalasabb mérkőzéseket hozzunk Sepsiszentgyörgyre. Kemény munkával bebizonyítottuk, hogy Szentgyörgy egy kis város nagy lélekkel, és merünk nagyot álmodni. Úgy gondolom, hogy a szurkolóink is megérdemlik azt, hogy Európa-kupás mérkőzéseket lássanak idehaza”, fogalmazott Rusz. 

Azt is elmondta, hogy a tavalyi csapatból továbbra is zöld-fehér mezt ölt Annemarie Gödri-Părău, Ancuța Stoenescu, Andreea Huţanu, Kilin Tünde és Tyaunna Marshall, és sikerült leigazolniuk az amerikai Adrienne Webbet, aki az előző szezonban Brassóban játszott. Emellett még egy svéd és egy horvát válogatott játékos is fogja erősíteni a csapatot, de helyi, ifjúsági játékosokban is gondolkodnak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük