Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Esélyesek rossz napjai

Esélyesek rossz napjai Sport

A világbajnokság egyik nagy esélyesének tartott Brazília 1-1-es döntetlennel kezdte az oroszországi tornát. Neymarék már a 20. percben vezettek a szervezetten védekező Svájc ellen, végül azonban be kellett érniük egy ponttal.

A brazilok legutóbb az 1978-as argentínai világbajnokságon nem tudták győzelemmel kezdeni a szereplést, akkor a svédekkel játszottak 1-1-et. A mostani döntetlen azt is jelenti, legutóbbi három világbajnoki meccsükön nem tudtak nyerni. 2014-ben az elődöntőben és a bronzmeccsen is kikaptak, és ezúttal sem jött össze a győzelem. A svájciak egyenlítő gólja egyébként alaposan felpaprikázta a Selecaót és drukkereit, ugyanis Steven Zuber keze jól láthatóan szinte végig rajta volt Miranda hátán, majd meg is taszította őt, hogy ne tudjon felugrani az érkező labdáért.
De nem csak a brazilok számára kezdődött gyengén az oroszországi torna, hiszen a FIFA-rangsor első hat csapata közül öt – Németország, Brazília, Portugália, Argentína és Svájc – nem tudott nyerni. A hatodik, Belgium tegnap 3-0-ra nyert Panamával szemben, ezt megelőzően: Svédország – Dél-Korea 1-0. A vb-k történetében egyébként ez az első alkalom, hogy Brazília, Németország és Argentína sem nyerte meg az első meccsét.
A mai vb-program: 15 órától Kolumbia – Japán, 18 órától Lengyelország – Szenegál, 21 órától Oroszország – Egyiptom. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük