Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Értékelik tehetségüket

Értékelik tehetségüket Sport

Szerződést hosszabbított a kézdivásárhelyi Gajdó fivérekkel (képünkön) a Brassói Corona jégkorongklub, a 21 éves Balázsra és a 18 éves Tamásra a következő idényben is számítanak a „farkasok”.

A két tehetséges játékos a céhes városi HC Bikáknál tanulta a jégkorong alapjait, majd a Cenk-alatti klub utánpótláscsapataiban is megfordultak. Balázs csatárként, Tamás pedig hátvédként tűnt ki, az Erste Liga előző szezonjában 38, illetve 37 mérkőzésen léptek jégre.

Hirdetés
Hirdetés

A kézdivásárhelyi jégkorongozókkal a román válogatottban is számolnak, rendre behívták őket a korosztályos nemzeti csapatokba, ahol olyannyira letették névjegyüket, hogy már a felnőtt keretben is számítanak rájuk. Balázs az előző idényben három barátságos mérkőzésen és az egyébként Brassóban zajlott olimpiai selejtezős turnén húzta magára a felnőtt válogatott mezét, míg az U20-as válogatott Tamás három barátságos meccsen szerepelhetett a felnőtt keretben.

A koronavírus-járvány miatt márciusban bajnokavatás nélkül felfüggesztették a romániai hokibajnokságot, a leállás pillanatában Brassó a negyedik helyen állt az alapszakaszban.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások