Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Erősödött a támadószekció

Erősödött a támadószekció Sport

Tovább izmosodik a Sepsi OSK játékoskerete, a kapruni edzőtáborban készülő sepsiszentgyörgyi együttes újabb játékos leigazolását jelentette be. A Sepsi OSK új szerzeménye a szlovén válogatott Rajko Rep, aki három évre szóló szerződést írt alá az Európa Konferencia Liga selejtezőjében érdekelt gárdával.

A 31 esztendős támadó középpályás legutóbb az osztrák TSV Hartberg játékosa volt, pályafutása során többek között még játszott a szintén osztrák LASK, a Klagenfurt és a szlovén NK Maribor csapatánál is. Rajko Rep hazája válogatottjában 2019-ben mutatkozott be, azóta ötször öltötte magára a nemzeti mezt, egy gólt jegyzett.

A Sepsi OSK számára még odébb van a nemzetközi kuparajt, de ez a hét sem eseménytelen a szurkolók számára, az edzőmérkőzések, erősítések mellett már a leendő kupa-ellenfelekre is figyelni lehet, figyelni kell. Ma, bukaresti idő szerint 18 óra 45 perctől Málta szigetén az FC Mosta selejtezőt játszik a felvidéki Spartak Trnava csapatával. A párharc győztese, továbbjutója a Sepsi OSK-val játszik a július 22-i, 29-i második fordulóban. A tippek a nagyszombatiak mellett szólnak, s ha így lesz, érdemes figyelni a részletekre, a Spartak taktikájára, erősségeire, gyengéire. Az Európa-Konferencialiga (EKL) másik két keddi mérkőzése: Mons Calpe (Gibraltár) – FC Santa Colona (Andorra), FC Podgorica (Montenegró) – Laci (Albánia).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük