Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Éremcsatát veszített Incze Kriszta

Éremcsatát veszített Incze Kriszta Sport

A sepsiszentgyörgyi Incze Kriszta ötödik helyen végzett a belgrádi egyéni világkupa-verseny 62 kg-os súlycsoportjában. A Sepsi–SIC sportolója vereséggel kezdett a selejtezőben, azonban vigaszágon folytathatta a küzdelmet.

Hirdetés
Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, a sepsiszentgyörgyi többszörös bajnok felett a selejtezőben a tavalyi világbajnok, Aisuluu Tynybekova diadalmaskodott. Ezzel viszont nem ért véget a történet, mivel a kirgizisztáni versenyző döntőbe jutott, így Incze a vigaszágon folytathatta a versenyt. Itt a török Cansu Aksoy volt az ellenfele, akit simán két vállra fektetett, így a bronzéremért küzdhetett az orosz Liubov Ovcharova ellen. Kriszta a kisdöntőben vereséget szenvedett. A 13 indulót felvonultató 62 kg-os súlycsoport győztese Aisuluu Tynybekova lett.

A Sepsi–SIC másik birkózója, Cătălina Axente (76 kg) számára nem alakult jól a világkupa, a selejtezőben a magyar Németh Zsanettól kapott ki, és vigaszágon sem folytathatta a küzdelmet, mivel a magyarországi versenyző a negyeddöntőben búcsúzott.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük