Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Eredményes szereplés

Eredményes szereplés Sport

Szeptember 16. és 18. között a Román Fallabda-szövetség Bukarestben szervezte meg az országos csapatbajnokságot, ezzel párhuzamosan pedig az Infinity-kupát.

Hirdetés
Hirdetés

A csapatbajnokságra nyolc együttes jelentkezett, ami rekord a romániai fallabda történetében. A Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala támogatásával a megyeszékhelyi Huni Squash SKE két ifjúsági – Dávid Márk és Szén László – és két felnőtt – Madaras Simona és Bara Hunor – játékossal vágott neki a csapatbajnokságnak, két győzelemmel (CSC Győröd és a Pro Squash Romania ellen) és három vereséggel (Aerosquash Bukarest, Infinity Bukarest és West Side Constanța ellen) a hatodik helyen végzett.

A bajnoksággal párhuzamosan zajlott az országos körverseny egyik szakasza, az Infinity Kupa, amelyre négy kategóriában összesen 53 játékos nevezett. A férfi B-divízióban Szén László a dobogó legmagasabb fokára állhatott, míg Dávid Márk harmadik lett. A női Pro kategóriában Madaras Simona a hetedik helyen zárt, Bara Hunor pedig a második mérkőzése után, egy korábbi sérülés miatt kénytelen volt visszalépni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások